Στις μέρες μας, οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας έχουν αναγκάσει πολύ κόσμο να καταναλώνει φαγητό από τα take away εστιατόρια. Επομένως εύλογο είναι καθημερινά να ανοίγουν όλο και περισσότερα εστιατόρια που λειτουργούν είτε μόνο με delivery και με take away, (δηλαδή να έχεις κάποιος την επιλογή να πάρει το φαγητό πακέτο και να φύγει)είτε με ελάχιστα τραπεζοκαθίσματα στο μικρό χώρο που διαθέτουν.

Είτε έτσι είτε αλλιώς τα καταστήματα αυτά δε θα έπρεπε να υστερούν σε design σε κάμία περίπτωση. Αντιθέτως, λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού που συναντάνε, πρέπει με κάποιο τρόπο να τραβήξουν την προσοχή και τα βλέμματα..που δεν είναι άλλος από ένα εντυπωσιακό σχέδιο και χρώμα, που θα ωθήσει τους πελάτες να θέλουν να ξαναμπουν στο κατάστημα, έστω και για λίγο..
Επομένως στη συγκεκριμένη περίπτωση εκεί που θα έπρεπε να δωσουμε ιδιαίτερη έμφαση είναι στο χρώμα του καταστήματος (να είναι ελκυστικό και ζεστό), στον ευανάγνωστο πίνακα με τον κατάλογο των φαγητών και στο φιλόξενο σχεδιασμό του χώρου αναμονής..
Θα ήθελα να μοιραστώ μερικά σχέδια από την κατηγορία των take away εστιατορίων, από τα οποία θα μπορούσατε να πάρετε έμπνευση.